OUTLET Baby- en Kinderkleding - Verzendkosten € 3,95 Vanaf €50,- verzending GRATIS
Merk Kleertjes OUTLET - Toffe Merken Kleine Prijzen
0
Winkelwagen
€ 0,00

Wat moet je doen

Bedankt voor je bestelling en het vertrouwen in onze webshop. Ik hoop dat de bestelde artikelen naar wens zijn en voldoen aan je verwachting.

Mocht dit niet het geval zijn, dan heb je  het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je krijgt dan het volledige orderbedrag van de retour gezonden artikelen exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, moet je het product met alle geleverde toebehoren, in de originele staat en samen met onderstaande retourformulier aan ons retourneren. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via Info@A-merkOutletKinderkleding.nl. Download het retourformulier, vul dit in en stuur het bij de email of bijgevoegd in de retourzending naar ons op. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding terugstorten mits het product in goede orde retour ontvangen is.

Over ons

A-Merk Outlet Kinderkleding heeft voortdurende SALE. Het is de webwinkel waar je snel en gemakkelijk voor jouw kinderen nieuwe hoge kwaliteit kinderkleding goedkoop online kunt kopen. Gerenomeerde merken zoals Vingino, Z8, Tumble 'n Dry Nono, Moodstreet, Feetje, Blue Rebel en Babyface bieden een gevarieerd aanbod van outlet artikelen. Het zijn restanten uit een vorig seizoen, aangevuld met aanbiedingen uit het actuele seizoen. Onze kinderkleding outlet is eenvoudig ingericht, waardoor wij onze merk kinderkleding extra goedkoop aan kunnen bieden. Wij voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van 25 mei 2018.

Niets gevonden dit keer?

Kom snel weer langs want wij vernieuwen regelmatig!
TOP SALE

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.