OUTLET Baby- en Kinderkleding - Verzendkosten € 3,95 Vanaf €50,- verzending GRATIS
Merk Kleertjes OUTLET - Toffe Merken Kleine Prijzen
0
Winkelwagen
€ 0,00

Download algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden A-MerkOutletKinderkleding

 

Wijhe, Mei 2018Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden


Deze leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten en alle (overige) handelingen en rechtshandelingen tussen jou en A-MerkOutletKinderkleding. Van deze voorwaarden kan slechts worden afgeweken, indien dit uitdrukkelijk schriftelijk is overeengekomen.


Identiteit van de ondernemer

A-MerkOutletKinderkleding
De Wandelingen 23  8131WD Wijhe
Telefoon: 06 461 017 76
E-mailadres: info@A-MerkOutletKinderkleding.nl
KvK-nummer: 64647846
Btw nummer:
855760710B01

Totstandkoming overeenkomst

Op de website registreer je jezelf en kun je de gewenste artikelen selecteren en bestellen. De registratie dient volledig te zijn en op waarheid te berusten. Met het verzenden van het bestelformulier wordt de bestelling geplaatst en komt de overeenkomst tot stand. Met het plaatsen van de bestelling ga je tevens akkoord met de algemene voorwaarden van A-MerkOutletKinderkleding.

Prijzen

Alle aangegeven prijzen op A-MerkOutletKinderkleding zijn in euro inclusief BTW. Alle aanbiedingen/ afbeeldingen/ prijzen zijn onder voorbehoud van type/ scan fouten, minimale kleurverschillen door weergave op internet en/of wijzigingen door de fabrikant. Het kan voorkomen dat je een artikel hebt besteld en dat dit niet meer leverbaar is. Mocht dit het geval zijn, dan stellen we je daar zo snel mogelijk (per email) van op de hoogte. A-MerkOutletKinderkleding biedt je in overleg een advies aan, anders komt de bestelling te vervallen en wordt jouw betaling retour gestort.

Betaling

Wanneer je een bestelling hebt geplaatst, ontvang je een bevestigingmail met vermelding van de totale kosten, eventueel inclusief verzendkosten. A-MerkOutletKinderkleding levert haar artikelen na betaling. Betalingen kunnen worden gedaan via het betalingssysteem iDEAL.

Verzenden / levertijd

A-MerkOutletKinderkleding verstuurt haar bestellingen met MyParcel. We streven er naar de bestellingen die voor 15.00 uur geplaatst zijn nog dezelfde dag te versturen en deze zijn dus de volgende dag bij jou in huis. Gemiddeld is de levertijd tussen 1 en 5 dagen. Houd er rekening mee dat A-MerkOutletKinderkleding alleen op werkdagen bestellingen verstuurd. Op bestellingen die in het weekend of tijdens nationale feestdagen worden besteld, wordt de eerstvolgende werkdag gereageerd. De verzendkosten bedragen € 3,95 per bestelling. Je ontvangt een verzendingsbericht via de mail, zodra jouw bestelling is verzonden. Voor verzendingen naar België en Duitsland zijn de kosten € 10,- per bestelling. Voor andere verzendtarieven naar het buitenland kun je contact met ons opnemen.
De levertijd vangt aan op het moment dat de betaling is ontvangen. Mocht een bestelling een langere levertijd dan 5 dagen hebben, dan stelt A-MerkOutletKinderkleding je hiervan via de mail op de hoogte.


Ruilen / retourneren

Alle artikelen kunnen binnen 14 dagen gefrankeerd worden teruggezonden naar A-MerkOutletKinderkleding. De poststempel van onze verzending is bepalend voor het vaststellen van de verzenddatum, vanaf dit moment geldt 14 dagen zichttermijn. Artikelen kunnen alleen worden geretourneerd in onbeschadigde staat met prijskaartjes, ze moeten in dezelfde conditie verkeren en mogen niet gebruikt of gedragen zijn, passen mag uiteraard wel. In geval van retourneren vergoedt A-MerkOutletKinderkleding de aankoopprijs van het product. Terugbetaling zal plaatsvinden binnen 7 dagen middels bankoverschrijving. Na het verstrijken van de zichttermijn wordt de koopovereenkomst een feit.
Het kan voorkomen dat je per ongeluk een ander artikel ontvangt. Het artikel wordt dan kosteloos omgeruild voor het oorspronkelijk bestelde artikel, mits voorradig.
Mocht je een artikel willen ruilen/retourneren stuur dan een mail via het contactformulier op de website. Retouradres:A-MerkOutletKinderkleding Langstraat 13 8131BA Wijhe. Vul het retourformulier volledig in en voeg dit bij het artikel dat retour wordt gestuurd.


Garantie en aansprakelijkheid

A-MerkOutletKinderkleding is verantwoordelijk voor de door haar getoonde en geleverde artikelen en de levering ervan. Wanneer het afgeleverde niet aan de overeenkomst beantwoordt zal A-MerkOutletKinderkleding het ontbrekende alsnog afleveren, dan wel overgaan tot herstel of vervanging van het afgeleverde artikel. A-MerkOutletKinderkleding bepaalt de wijze van reparatie / herstel en verzending. Indien wordt besloten tot vervanging van het artikel, dien je binnen 2 maanden een nieuwe keus te maken. De genoemde garantie geldt niet indien het gebrek is ontstaan als gevolg van onoordeelkundig of onzorgvuldig gebruik, wanneer (zonder schriftelijke toestemming van A-MerkOutletKinderkleding) jij of derden wijzigingen hebben aangebracht dan wel trachten aan te brengen, door verwaarlozing, het gekochte hebben aangewend voor doeleinden waarvoor de zaak niet bestemd is, ander aanmerkelijke schuld van de koper of normale slijtage. Indien vast komt te staan dat A-MerkOutletKinderkleding toch aansprakelijk zou zijn voor enige schade, dan is de aansprakelijkheid gemaximeerd tot het netto factuur bedrag (factuurwaarde minus de BTW, eventuele andere overheidsheffingen en overige netto prijs verhogende factoren, zoals vervoerskosten) van de bestelling.

Overmacht

A-MerkOutletKinderkleding is niet gehouden tot het nakomen van enige verplichting tegenover de koper indien zij daartoe gehinderd is door overmacht. Onder overmacht wordt onder andere en in ieder geval verstaan ernstige bedrijfsstoringen bij A-MerkOutletKinderkleding en transportstagnatie.


Privacy

Gegevens die u via de A-MerkOutletKinderkleding-website of A-MerkOutletKinderkleding-Webshop verstrekt worden zorgvuldig en vertrouwelijk behandeld. Wij gebruiken Uw persoonlijke gegevens alleen voor het doel waarmee U ze met ons hebt gedeeld. 
A-MerkOutletKinderkleding conformeert zich daarbij aan de Wet bescherming persoonsgegevens en de Algemene Verordening Gegevens bescherming (AVG) van 25 mei 2018. A-MerkOutletKinderkleding stelt deze informatie niet ter beschikking aan derden met uitzondering van die gevallen, waarbij er sprake is van een wettelijke verplichting, een rechterlijke uitspraak of ter bescherming van de rechten van A-MerkOutletKinderkleding.


Geschillen

Op overeenkomsten tussen A-MerkOutletKinderkleding en de consument waarop deze algemene voorwaarden betrekking hebben, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

Over ons

A-Merk Outlet Kinderkleding heeft voortdurende SALE. Het is de webwinkel waar je snel en gemakkelijk voor jouw kinderen nieuwe hoge kwaliteit kinderkleding goedkoop online kunt kopen. Gerenomeerde merken zoals Vingino, Z8, Tumble 'n Dry Nono, Moodstreet, Feetje, Blue Rebel en Babyface bieden een gevarieerd aanbod van outlet artikelen. Het zijn restanten uit een vorig seizoen, aangevuld met aanbiedingen uit het actuele seizoen. Onze kinderkleding outlet is eenvoudig ingericht, waardoor wij onze merk kinderkleding extra goedkoop aan kunnen bieden. Wij voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van 25 mei 2018.

Niets gevonden dit keer?

Kom snel weer langs want wij vernieuwen regelmatig!
TOP SALE

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.